Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets sälta

 

Dofter av tång och tjära

Närhet på
avstånd

Mina sinnen
skärps

Det är märkligt att
känna en sådan
kärlek

Innan havet
möter mig
igen




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 252 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2018-08-14 13:37

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Boneyfrank VIP
Som en saltstänkt brygga, fint!
2018-08-16

  Eva Langrath VIP
Levande text
2018-08-15

  Bodingen VIP
...det är doften från...salteriet på Ulvön...Kallax...Söråker man känner...
2018-08-15

  Poeten Salvador VIP
Sinnlig
2018-08-14

  Fulbergarn
havet ja
jag längtar
2018-08-14

  Boneyfrank VIP
Jag håller med, man kan nästan känna dofterna. Vackert diktat
2018-08-14

    ej medlem längre
Jag kan känna havets doft tack vare din målande poesi
2018-08-14

    ej medlem längre
Visst är det. En euforisk resa till havet, må du väl där surfa och inte magplaska.
2018-08-14

  Kungskobran VIP
När vi långseglade hade min bror med sig en tjärad tamp som han lade intill sin huvudkudde på natten för att slippa glasfiberplast lukten .
Han sov som en stock.
2018-08-14

  Niliboy
Ja, havet verkar oändligt och ger en underbar ro! Härligt!
2018-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten