Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett sätt att skriva på som vore det beskrivningen av en tavla. Eller så att texten påminner om en Gertrude eller Alice. I Stockholm är det mer populärt att säga 'liksom'. Medan i Tärnaby, det låter som.


Som en tavla, bara utan duk och ram





Om i blott luften
syns hänga som fritt
ett löv.

Var är då trädet
vilket ofta nog sägs
omge ett sådant?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-14 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP