Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har kysst en ängel

Jag har kysst en ängel
Vingklippt men strålande
En gåva till jorden
- som bara var min

Jag har kramat en ängel
Med ljus hy och ögon som smaragder
För osannolik för denna värld
- men det vet han inte ens om

Jag har sovit bredvid en ängel
Känt hans armar snöras runt mig
Varma och betryggande
- med en kärlek så påtaglig

Jag har älskat en ängel
Brinnande, djupt, och rått
En känsla som genomtränger hela min kropp
- rakt in i mitt ensamma hjärta

Jag har blivit älskad av en ängel
Omhållen när jag gråter, delat leenden, skratt, och utrymme
En uppfyllande kärlek som inte går att ta miste på
- och det fyllde mig med kärlek tillbaka

Jag har kysst en ängel
Vingklippt men strålande
En gåva till jorden
- som lärde mig att älska




Fri vers (Fri form) av Lättpåverkad
Läst 302 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-08-14 14:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En innerlig text som hittar sin plats i mitt hjärta. Änglarna är våra bästa vänner.
2019-01-13

  Livet1 VIP
Vacker!
2018-09-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
suveränt!
2018-08-14

  SatansSon
bravissimo. gillar.
2018-08-14

  Fulbergarn
Härligt

2018-08-14

  Stay Golden
<3
2018-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad