Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagt förr, nu tillägg...

Lägg dig ner i gräset
låt De Visa tala och
själva filosofera...

Njut av det
som runt omkring dig sker
det visar ju att du ännu
levande livet ser...

Stör ej humlans flykt
eller fjärilens vingade bana...

Det är ju bara ut och uppåt
vilande rofyllt spana...
I naturens egen bok
gång på gång
bara vända "blana"...







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-14 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt