Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu! Du!

*************
*Din bästa dag*
*just den kan bli idag*
*så ta i den i tag*
*och slå ett slag *
*för ditt eget: Jag!*
******************




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-14 15:28



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fint fångat
2018-08-15

  ULJO
Carpe diem
2018-08-15

  Lars Hedlin
MYCKET BRA! :)
2018-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt