Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tinder II

sitter och bläddrar på Tinder igen
ingen tur idag heller har jag på känn
”here we go again” blir det ju förr eller senare
en kk, flickvän, särbo – kanske denna gång nånting renare?

hon finns där en dag, vid slutet av regnbågen
hon som får mig att falla som en fura för motorsågen
några matchningar idag då, blir det ens några högersvep?
hur ska man göra, finns det några fungerande tjuvknep?

när man med tiden blivit så otroligt kräsen
det man fantiserar om är ju närmast rena sagoväsen
att kunna träffas får inte vara nåt märkvärdigt företag
åka långa vägar för att dejta – ”in your dreams” säger jag

jag vet att det mest är mig själv det är fel på
så länge man vänstersveper nästan alla utom en bråkdel så
blir det ju inte många matchningar, det är klart
men när man efter så många år skulle önska sig nånting i en helt ny tonart –

när man inte bara gör som de flesta
när man inte ligger med första bästa
så blir det lätt så att man inte ligger alls
man sitter bara hemma med sin tvättade hals




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-08-14 16:04



Bookmark and Share


  Lazuli
Man sitter bara hemma med sin tvättade hals :-)
En kvinna sitter hemma med sina rakade ben.

2018-11-01

  träsnidaren
Ja alltså...här fick jag lov att le lite.
Igenkänningen är hög.
Själv har jag raderat Tinder av rädsla för att misslyckas...igen.

Klämkäck poesi som verkligen är medryckande.
2018-08-19

  Larz Gustafsson VIP
Som en mindre känd låt med Sex Pistols heter...("Here We Go Again")
2018-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP