Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara dig

 

Det strömmar visa tankar

ur bladet

som faller från ditt träd

jag fångar orden

med längtande hjärta

jag hör dig viska

 

Jag älskar dig - bara dig”.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-14 17:21



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Ljuvligt vackert
och oändligt kärleksfullt
2018-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP