Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymningstid

Om jag kunde dränka dig i droppar
söta droppar blomstrar än
framhärda i ett krig
och vinna bästa striden
din andedräkt
som klär mig vacker och naken
och får mig att övervintra dagen

det skymmer snart










Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-14 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP