Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


då jag kom hem



frös så jag skakade
kastade av mig skorna
tog av min kropp händerna
värmde dom över dina ord
efter allt mörker på denna jord

som fyller skorna med pappersord

långsamt började
det frostvitna töa. av värmen
värmen inifrån

överlevnadsveden




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 264 gånger
Publicerad 2018-08-14 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP