Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julpyssel

Hon bakade ljusdrömmar. rullade dem sakta i flotta händer och kände sig trött. på allt rött.

Över gården stod hösthuset försiktigt i natten. kvar. och klädde av sig, på sig
vita flingor.

som sträckte sig och formade sig.
som en slags stjärna.
över taket.

det var inte så allvarligt.
bara ett slags skydd.

man inte sa nått om.














Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-07 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP