Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blyg

 

Jag är inte blyg
bara stygg
Mot mig själv
med instängt gnäll

Känner mig ful
och det är inte kul
Självförtroendet dör
som sig bör

Och det gör en blyg
till och med lite dryg
Inför den som inte förstår
vad som pågår

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-14 21:03



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm den här var inlevelsefull
men utgången av valet är oviss
ligger i siarens knäskålar :)
2018-08-15

  Respons VIP
Starkt, självutlämnande och naket.
2018-08-15

    ej medlem längre
Om jag förstår vad som pågår så förstår jag ändå inte hur det kan pågå, eller att någon kan tillåta sig att inlåta sig med krafter som man inte vet följderna av.
2018-08-14
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP