Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kampanilen

Hon som väntade
Han som aldrig kom tillbaks
Mossigt men vackert




Bunden vers (Haiku) av orbis tertius
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-14 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orbis tertius
orbis tertius