Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Helande händelse

Jag går sakta över floden med armarna sträckta
I mina händer håller jag en krona
Jag når stranden
Och kröner mig själv

Ängeln och draken välsignar händelsen




Fri vers av ecel
Läst 243 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-14 21:09



Bookmark and Share


    Siia
Så vackert
2018-08-18

  Niliboy
En dröm, eller diktarens fantasi, en poet kröner mest sig själv, kanske!
2018-08-15

  aol
Underbart vännen,
2018-08-15
  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel