Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del saker borde inte ske


Törnrosa

 

Hon är glädje och lycka
oskuldsfull, omtänksam,
Snäll,
Rar.

Skiner likt de första blommorna,
om våren
När jag blundar ser jag henne,
lägga huvudet lite på sned och
le.

 Nu fattas du oss,
jag ber dig,
kom tillbaka,
till oss,
till mig.

 Jag ber dig,
andas,
vakna,
lev.

 Jag vet inte om det finns någon högre makt,
men finns du så,
ber jag dig med.
Låt henne
andas,
låt henne,
vakna.

Låt henne fortsätta,
skina, lysa
på,
oss




Fri vers (Fri form) av Eugen VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-14 21:54



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så fint du skriver
2018-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Eugen
Eugen VIP