Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila hos mig

Du.
Kom till mig.
Prata med mig.
Jag vill höra vad som händer i ditt liv.
Jag vill höra vilka tankar och känslor som rör sig i ditt huvud.
Jag vill låta dig vila ditt huvud på mitt bröst och bara vara.
Bara vila och vara.
Tills du känner dig redo att möta livet och världen igen.




Fri vers av Örnflickan
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-14 22:34



Bookmark and Share


  SatansSon
vem vill inte det? du verkar vara lik trygghet.
2018-10-15

  Larz Gustafsson VIP
Mycket fint.
Ordet "lugn" är vackert.
"Senare, när han lugnat ner sig..."
Jag är själv ganska uppriven just nu.
2018-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Örnflickan