Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Heliga Maria" den 15 august.

"Heliga Maria, jag litar på dig fullt och ber om hjälp! Jag tror starkt på att du kommer att lyssna på mig i mitt problem och du kommer att stödja mig när det är svårt för mig.
För att visa min tacksamhet lovar jag dig att göra denna bön känd för andra. Snälla, med ödmjukhet, ge fred till min sorg och smärta.
I namnet på den orubbliga bön och hjärtats glädje, när du har givit världens frälsare i ditt hus i Betania, ber jag dig, be för mig och min familj att hålla Gud i hjärtat så att vi kan lita på att få hjälp i våra behov, särskilt i den smärta som överväldigar mig nu (här är lusten "hälsa"). Jag ber dig, Hjälpa de i nöd, besegra några svårigheter när du besegrade draken som sitter vid dina fötter. "
Välsignad är du bland kvinnor, och välsignad är din livs frukt, som tillhörde vår själs, Jesu Kristi Frälsare. Heliga Maria, Guds Moder, be för oss syndare nu och i vår döds timme. Amen. "
Nu och för alltid,
Amen.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-15 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP