Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillitspiloterna

vi bildade
en ny rörelse
"tillitspiloterna"

Lät dörrarna
Till våra bostäder
Stå öppna

Lämnade bilarna
Med nycklarna
I startlåsen

Tog inga panter
Krävde inga
Kreditupplysningar

Begärde inte ut
Några utdrag ur
Belastningsregistret

Ställde inga frågor
om bakgrund
eller härkomst

Beseglade varje
Affärsuppgörelse
Med ett handslag

Alla som
Vågade steget
Var välkomna
Som medlemmar

men ingen som
inte motsvarade
den tillit
vi visade dem

fick bära
accessoarerna
med vårt emblem




Fri vers av Anders P VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-15 07:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En ny och spännande tanke. Men är den realistisk idag?
2018-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP