Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avskärmat

 

Det gjorde gott

Att vara avskärmad från "verkligheten"

Allting är sig likt här

Samma människor 

Samma budskap 

Verkar inte ha missat nåt 

 

 

 

 




Fri vers av Onomatoprofet VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-15 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP