Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skolans kemi och matte...

I ämnet kemi lärde
skolan aldrig ut hur
man skulle göra
om kemin
i en kärlek ebbade ut
och allt tog bara slut...

Inte ens matten höll måttet!
Man fick ingen rot alls att lita på och till!
Att själv sen klara olika svåra bråk,
bleIv så klart minus: Kaos! När var faktor gick
i cirkel! Trots lärd kalkyl heltal logik väl
uträknad taktik gick allt bara nedåt i spiral!
När differens kom på tal det blev dubbelbråk...
Man kände sig som en STOR miniräknare!




Övriga genrer (Kåseri) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-15 10:30



Bookmark and Share


  Rise Little One
Vilken fin koppling mellan kärlek, kemi och matte... Allt hänger ihop liksom.
2018-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt