Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det fantastiska livet

det fantastiska livet

jag vet längre inte vad som är verkligt
och vad som är fantasi
som andra vill att jag ska tro på

som att jag ska tro på ett fantasiväsen
som ska frälsa mig
från en annan fantasi

som att jag ska rösta på en främling
som inte vet ens att jag existerar
men som gör fantastiska saker för min skull

som att jag ska egna min enda tid
på att köpa mig mängden av fantastiska prylar
och övertyga mig själv att det gör mig lycklig

hur ska jag leva ett normalt liv
när fantasier tränger undan verklighet




Fri vers av Jakob Drakros
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-15 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros