Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet

 

Du vet 

Hur jag andas, 

Vad jag tänker 

Och hur jag gör

Det jag gör

 

Du vet

Vad jag behöver 

Och hur jag känner

När jag känner

 

Du vet 

Vad jag vet

Och hur jag vet 

Det jag vet

 




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-08-17 13:46



Bookmark and Share


  filosofian
Så sant. Och det är fint. I svaga stunder fantastiskt. Om tryggheten vacklar kan man bli livrädd.
2018-08-17

  Staffan Nilsson
Vackert - men vem är Du?

2018-08-17

    Khayyam
intuition telepatisk närhet
2018-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP