Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland så tar besluten en nano- sekund eller så fastnar de totalt i tiden!


Kort och snabbt!

Kort och snabbt

Fyller plats

Bidar tiden

Klistrar fast

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-08-15

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 210 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-08-15 12:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ibland kan man veta omedelbart vad som känns rätt, ibland fastnar man i sina tankar om vad som är fel väg eller rätt. Kärnfullt!
2018-08-19

  Magica VIP
Intressant liten dikt! Mångbottnad.
2018-08-17

  Blomma-Stjärna VIP
kort men klurig - ger utrymme för egna tolkningar
2018-08-15

  DavidM VIP
Tänkvärda rader som jag ser nya bilder i för varje genomläsning.
2018-08-15

  bumerang

Verkar vara resultat av den
digitala världen.
Undrar vad våra ”klistringar”
berättar om oss i den framtida
världen?
Våra ”kort och gott”: ar

2018-08-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra fångat!
2018-08-15

  ULJO
Snabba ryck ibland
2018-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin