Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensommarnatt

molnen glider fram
över natthimlen

ett par fladdermöss
flaxar omkring på nattlig jakt

månen tittar fram ibland
lyser upp lite mer
än solen bakom horisonten

enstaka stjärnor
glimmar till mellan molnen

en ensam uggla
vakar och vaktar, undrar
vad ska denna natt bjuda på?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 466 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-15 13:21



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Mera anlagda bränder kommer nog denna natt definitivt bjuda på tyvärr
2018-08-15

  Larz Gustafsson VIP
Deckarserien "Sorkar som orkar"?
2018-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP