Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


att våga hitta sig själv


Gnistan vers2

tar avstånd från min skugga den får inte forma mej längre/

somnar ej beng mer jag rockar stället och softar med vänner/

lockas av elden chockar nu bängen då flockarna vänder/

för att sprida gnistan och klättra upp till toppen av berget/


hoppas av värmen vinden känns lugn och skön/

ni vet att min eld ej upphör så inget eldupphör/

mitt automatvapen av lyrik skapar liv ej död/

fatta skiten är unik gnistan av livets glöd/


flippad och lite störd när jag känt att jag ej var värd något bättre/

så när livet var surt var jag dålig att bita i det äpplet/

men har aldrig slutat skriva texter när jag lidit på häktet/

jobbar man med sitt inre gör gnistan att livet blir bättre/


och smider istället högre jaget vinner mot falska egot/

den felande länken höjer garden mot alla kedjor/

ett helande väsen sköljer av mej som jag andas med då/

levande tänker fångar dagen kommer landa hel yo/

gnistan!












Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-15 14:13



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
riktigt bra fin rytm i den här visan.
2018-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl