Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balen





Det hördes ett sus i lokalen
när hon gjorde entré
kvällens drottning på balen

en sexig kvinna, ett bombnedslag
midjan var smal
dekolletaget visade yppiga behag

sminkad av en skicklig hand
fransarna täta och långa
satte mången åtrå i brand

log och virvlade runt i dansen
avböjde alla inviter
av män som ville ha chansen

det hördes ett sus i lokalen
när hon tidigt bröt upp
och ensam lämnade balen






Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2018-08-15 14:24



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Värdighet var tydligen hennes färdighet.
Kul att du rimmar numera!
2018-08-20

  Fulbergarn
snyggt rimmat

om snygg kvinnas sorti


2018-08-20

  Valter Örn VIP
Hon hade säkert sitt på det torra på annat håll men tyckte om att dansa.
2018-08-18

  överlevaren VIP
Ja hon var inte lättfotad...
2018-08-18

    Peter Söderqvist
Fint berättad, referensen till askungen ger texten en extra dimension.
2018-08-17

  Respons VIP
Lämnar ett frågetecken kvar - varför denna tidiga sorti?
2018-08-17

  Anya VIP
vi kommer ensam och vi går ensam...tänker jag. Spelar ingen roll hur vi ser ut.
2018-08-17

  Janina Kaminska
Mångtydig och tänkvärd text.
2018-08-17

  walborg
Integritet och kanske en maktdemonstration också ...
2018-08-16

  Nils-Robert
En ros, den ouppnåeliga. Bra skrivet
2018-08-16

  M.Eta
Någonting hon ville ha bevis på, det räckte det så!
2018-08-16

  Ezmeralda VIP
En modern askungen av vår tid.
Hon lyste som en stjärna.
2018-08-16

  Lars Hedlin
Mycket bra och levande...
2018-08-16

  aol
Häftigt man känner alla killars besvikelse så bra skriftat,
2018-08-15

  Kungskobran VIP
Så sval
så hal
på en bal
hennes val
2018-08-15

  Blomma-Stjärna VIP
som ur en filmsaga ( - men den sexiga damen tappade hon inte en sko strax utanför lokalen och fanns där ingen prins som kunde göra sina efterforskningar i närområdet ;-) ? )
2018-08-15

  Rise Little One
En självständig kvinna som vet vad hon vill.
2018-08-15

  Olof Lagerhorn VIP
Skickligt återgiven berättelse med klara och bärande scenbilder.
2018-08-15

  Maria Sundelin VIP
En saga som berättas om och om igen
Kramar
2018-08-15

  DavidM VIP
Härligt berättad historia om danskvällen och dess besökare.
2018-08-15

    Elisabeth Nilsson VIP
En stark kvinna, som ville ha roligt. Men satte punkt för annat.
2018-08-15

  StinaJ VIP
En dam med en vacker utsida och en stark insida. Bra och tankeväckande text.
2018-08-15

  Gunnel Eriksson VIP
Modern version av Askungen.
2018-08-15

    ej medlem längre
Klokt att inte falla för första bästa utan bida sin tid.
2018-08-15

  Niliboy
Ja, en del bombnedslag kan förvrida skallen. Rolig text!
2018-08-15

  Öknens Ros VIP
Vara vacker betyder inte alltid framgång.
2018-08-15

  ULJO
Tji fick de som tänkt sig en annan utgång av kvällen.
2018-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP