Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uthärdar i ditt namn klokuggla



och förtröstan på att din dag är ljus
trots dessa ideliga kvantfysiska känguruhopp
mellan stolarna

från schwindlerben !


måste ägna mig åt dela ut röstsedlar
spika upp valaffischer


gud vare tack!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2018-08-15 14:42



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
märkligt det var andra tider
men ändå samma.
burr


2023-10-06

  morgonstjärna VIP
gud bevare...

2020-01-03

  morgonstjärna VIP
ganska bra påminnelser ..
2019-07-05
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP