Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stina mitt i drömmen

 

Stina mitt i drömmen

lejonen som rusar

jagar henne överallt

nafsar i kjolen

rispar hennes ben

Hon slår sig fri

om och om igen

Stina mitt i drömmen

björnar som invaderar

rusar in i huset

genom låsta dörrar

försöker fånga henne

Hon slår sig fri

om och om igen

 

Jag fångar henne

ser det vildsinta

den stirrande blicken

som om hon var galen

utan förstånd

tar henne i famn

vaggar till ro

lugnar det oroliga

tills allt stillnar

på starka armar

bäddar henne i

trygghet igen

sch...jag är här nu

så somna om




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-15 15:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och fint skriftat!
2018-08-20

  Annie b'larsson VIP
Tryggheten kan komma i många skepnader, men den är alltid lika välkommen. Lugnar, tröstar, gör livet normalt. Så fint!
2018-08-17

  Marita Ohlquist VIP
Skönt att ha någon som skapar lugn och ro när mardrömmar skapar rädsla och oro!
2018-08-15

  ULJO
Finstämd text. Gillas
2018-08-15
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP