Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontaktproblem

- Men jag har ju ingen bil.
- Har du ingen bil!
- Nej, jag har ingen bil.
- Hur tar du dig fram då?
- Jag cyklar.
- Men jag har ingen cykel.
- Hur tar du dig fram då?
- Jag går.
- Så synd.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-15 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist