Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilbränder

 

Stick och brinn 

Sa man förr

Bränn och stick

Säger man nu




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-15 16:37



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Idag bestämdes (i lokalradion) att det som i Stockholm kallas ”tunnelbanemygga” ska heta ”stick och brinn” i Götrborg! Vilket sammanträffande ...
2018-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP