Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blindhet.


Ni har krattat manegen.

Ni har krattat manegen under lång tid nu
för denne cirkus direktör och domptör
förlåt jag stör.

En pajas med usel cirkus
somnande var natt i sitt rus
långt från bildning och ljus.

Djuren dör av svält
artisterna hoppar förtjust
svingar piskor burdust
efter dåliga nummer.

Direktören slänger godis och mjukdjur
för att hålla en nöjd publik
som är sig lik.

Hans nöje efter föreställningens slut
är att klä sig som Adolf Hitler
härma framför spegeln och ropa seig heil.

Ja ni har krattat manegen rätt länge nu.




Bunden vers av Stefan Höglund
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-15 17:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Alla dessa förtäckta påhopp på SD...
Slag i luften...
Don Quijote...
2018-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Höglund
Stefan Höglund