Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politik eller du och jag ?

 

Måste jag tycka som dig
är det då, äkta empati brinner i mig
Måste jag enligt dig följa John
för att hålla sanningen stång

Om jag säger emot dig
men ser skiten i dig
Kallar du då mig för djävulen
för att ingen ska se själen i dig

Ja inte vet jag
men sanningar döljs med hårda ordalag
Av människor som inte vill se
för i äkta empati kostar det att ge




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-15 18:22



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den va annorlunda.
men vi kan inte vara annan än den vi är eller har jag fel.
politiskt valfläsk eller ?
2018-08-23

  Respons VIP
För mig handlar det om konflikten mellan att tycka om och vara ärlig utan att mista den man tycker om. Klokt och tänkvärt.
2018-08-17

  Yuanmin Jin
Den här va jättebra!
2018-08-15

  Larz Gustafsson VIP
Politikerna medverkar till den mörkläggningen.
2018-08-15

    ej medlem längre
Sanningen är inte tåld idag, den skrämmer så man gör allt för att dölja den.
2018-08-15

  Larz Gustafsson VIP
Krossa politiken!
2018-08-15
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP