Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lila toner

medan ännu min hud minns...

sommarsolens värme

tar sensommaren storm

och de första fallande löven
följer

och min blick smeker
höstblommornas lila toner




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-15 22:04



Bookmark and Share


  Respons VIP
Känns som om hettan var så länge sedan fast den var alldeles nyss. Din dikt fångar en känsla av vemod.
2018-08-17

  Marita Ohlquist VIP
Hösten är inte tråkig och grå
när det finns vackra blommor att vila ögonen på!

Efter sommarens alla "måste" är det skönt med en lugnare tid.

2018-08-17

  Anya VIP
Fint om sensommarens process. Du fångar allt så fint.
2018-08-17

  Janina Kaminska
Vacker och ömsint beröring.
2018-08-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Så fint du klär kommande höst i lila!
2018-08-16

  Rise Little One
Vacker melodi inför kommande höst...
2018-08-16

  ULJO
Den efterlängtade hösten klädd i ord. Fint
2018-08-16

  Lars Hedlin
Vackert beskrivit!
2018-08-16

  Viksten
Här kommer hösten
smygande
Bra beskrivet
2018-08-15

  Kungskobran VIP
Fint skildrat när hösten kommer
2018-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP