Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timglas



gå inte
skriker hon

han tro sig gjort sitt
inget kvar att älska

hennes enda hopp
lämnar
i takt till hans fotsteg

snälla

tiden rinner ut
mannen i manteln
har ingen aning




Fri vers av <3
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-15 22:07



Bookmark and Share


  Yuanmin Jin
jättefin!
2018-08-15
  > Nästa text
< Föregående

<3
<3