Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DU


är morgonrodnaden
mitt hjärtas innanhav

vila i fåglarnas flykt


kram <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-15 22:26



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
verkligen från botten av en brunn
2023-05-15

  morgonstjärna VIP
ska jag berätta vem jag är idag
misstänksam
är det du och inte ett främmande finger
är jag tacksam du mår bra.
2022-07-23
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP