Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt trampminan slippa riskera min död.


Krig & smälek

 

 

I världskrig är allting tillåtet,

därför kommer jag att älska mig själv;

och du kan inte göra någonting åt det,

ditt lättkränkta jävla as.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-15 22:32



Bookmark and Share


  Tess74
Excellent!
2018-08-21

  henke_r
Yes!
2018-08-15

  Viksten
Äkthet
Det finns hos denne poet
2018-08-15

  Syrran77
Jaaa!! Så bra text :-) Gjorde mitt hjärta några gram mindre tungt ikväll. Tack!
2018-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP