Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej tack,Sosse så sant jag heter Bosse


Nej tack,Sosse så sant jag heter Bosse
Nej tack,Sosse,nej tack Sosse
Så sant jag heter Bosse

Hur mycket elände har de ställt till under åren
En del bränder går inte att släckas av brandkåren
Vi druknar i skatter och tryggheten har rykt sin kos
Vad hjälper att Lövén tar en korv med mos

Hur kan man rösta på dessa hycklare i dag
Det är inte bättre känslomässigt än gulag
Vad tänker de göra med gamla Sverige,ja,kanske skrota
Dess invånare behövs inte längre de ska vi utrota

Nej tack...
Hur mycket elände
Nej tack...

SOLO

Nej tack...
Hur kan man rösta

Nej tack...
Nej tack...

15-8-2018
Bo Grapenskog




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Knoparemoj
Läst 428 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-15 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj