Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ääh, sista för ikvällbagatell innan avloppsrensningen

 

 

Säg vad du tycker

men räkna inte med att

bli omtyckt för det




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-15 22:47



Bookmark and Share


  HenrysDotter
Alla vill höra sanningen,men gärna förskönad..
2018-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP