Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Birds


Om vintern när snön ligger i drivor
utefter vägen,
brinner lampor
glest mellan.
Mörka och tysta skogsdungar utan
någon förankring,
när dagar blir som kvällar,
och startar.
Redan i eftermiddagsrusningen.
Då innan natten är ett faktum
har sommarens fåglar
redan landat
på andra sidan jorden







Prosa av Lars Gullberg
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-18 11:00



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Om snödrivor lägger sig efter vintervägen när glest brinnande lampor tystar mörka dungar av skog.
Förankringar utan någon förklaring när dagen startar kvällen.
Efter rusningen, redan i middagen.
Landande sommarfåglar.
Nattens faktum.
Jordens andra sida.

















2018-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg