Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindarna

planterar glashus genom hösten

transformerar jord

vindarna är öppna som hav
inga väggar än
inga trappsteg som kan bära mig
till rummet där allt fanns kvar

tomma tankar
vandrar
in i roten av mitt jag

klänger tyst vid ropen
av det som en gång var

snälla se mig här

här finns inga val

så det krängs och slår
på och av
var är jag?














Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-19 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP