Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du vet vem du är.


Tack

Kärleken har stannat kvar fastän kvinnan i mitt liv har stigit ur.

Du bar mig till bäcken av drömmar och jag drack för första gången på flera flera år.

Tack, min evigt älskade. Tack.




Fri vers av Ymje Sköld
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-16 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ymje Sköld
Ymje Sköld