Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slottstrappan


Jag ser fjärilar. De har krupit ur
sina kokonger.

Jag hör klockorna
i staden.
De klämtar.

Ur alla skrymslen börjar människor
att röra sig.

De omfamnar varandra.
Jag börjar ana liv.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-18 10:43



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Anar liv i början av mig, omfamnar de varandra.
Människor rör sig, ur alla skrymslen.
Staden hör klockorna klämta.
Jag kryper ur min kokong, fjärilen ser mig på trappan till slottet.
2018-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg