Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte längre fri...


Det skulle ju
Inte ändra något
Om jag inte levde
Som jag gör nu

Det skulle inte
Ändra något alls

För du är inte längre

Fri...


TT

(c) 2018




Fri vers av TT
Läst 251 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-08-16 08:52



Bookmark and Share


    Anneli A
Vackert!
2018-09-01

  Nina Nightwish
Den känns i hjärtat. Sorgligt och fint
2018-08-18

  Maiah VIP
En frihet att välja... eftertänksam text som jag gärna stannar till vid
2018-08-17

  Larz Gustafsson VIP
Vad ÄR frihet?
2018-08-16
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT