Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivarlyan

Den osynliga
stigen leder
mig fram

till den
stora porten

där bakom
en plats

som bara
jag känner till

solen och månen
sida vid sida

här finns
inga skuggor
som ruvar

till vindspelets
rytmer dansar

älvor och troll

bäcken som porlar
grantoppar sjunger

här gror
växer och frodas

inspirationen

vid pulpeten
av mossa
finner jag
orden

präntar på
arken av
skalad bark









Övriga genrer av HenrysDotter
Läst 154 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-16 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter