Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur smart kan man bli?

 

 

det är inte tekniken som är smart

den kan aldrig bli smart utan människan

det är ju människan som sätter ihop komponenterna

till alla "smarta" apparater




Övriga genrer (Essä/Recension) av Öknens Ros VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-16 09:28



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
människor gör sig till slavar under tekniken.
2018-08-16

  Per Drysén
Precis.
2018-08-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
jupp:)
2018-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP