Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poängen är, jag ska skriva en bok om de sju dödssynderna. Personifiera dem. Make a story.


En av de sju. Jag väljer avund.

Det finns en mening med de sju dödssynderna.
En av dem, har kommit för att stanna.
Jag ser på dig med avund.
Kan inte undgå den.
Jag väljer den.
Den väller inom mig!

Vad händer om du inte lätt väljer en av de sju dödssynderna, kan man fråga sig?




Bunden vers av Mim
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-16 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim