Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När allt bara låser sig och den inre glöden går på sparlåga...


I am fading for a wail!

Drilling holes all over

Getting so tired

 

My inner glow fading for a wail

Perhaps i should stop try…

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin2018-08-16

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 232 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-08-16 09:57



Bookmark and Share


  DominiQueen
Ljus & Kärlek
2018-08-28

  StinaJ VIP
När allt bara snurrar på så behövs stoppknappen ibland.
2018-08-20

    ej medlem längre
Ibland måste den inre glöden vara på sparlåga för att få fladdra fritt i all styrka och skönhet igen.
2018-08-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Kropp mycket
på topp behöver
vila, om den det får
kan Du kanske säkert
på nästa text ännu
bättre fila...
***********
2018-08-18

  Blått Norrsken VIP
Så fint förmedlat i en känsla av att vara låg . Jag skickar dig energier av ljus så din dag vänder till glädje .
2018-08-17

  bumerang

Sällar mig till alla oss,
Inklusive dig, som blir ”sedd”
när vi kan leverera.
Om du är låg just nu, så vet att inget
är konstant. Känn efter vad livet vill
lära dig. Och bry dig inte om något annat.
Kramarom
2018-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin