Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstkänning

 

 

genom sommarens vind

ett stråk av höstens kyla

en påminnelse om

alltings förgänglighet

 

sommarens hetta

nästintill outhärdlig

ändå vi saknar den

när höstkylan fått grepp

 

en höst som kan vara vacker

men också trist och grå

strålande sol och krispig luft

eller rusk och regn

 

vi anpassar oss efter vädret

vi inget val har

om vi inte inne mediterar

över en stilla kopp te




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-16 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP