Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Make a book about that road!


The road again

Spara.
Don`t delete.
Pain is adequate.
I must experience it more often.

How can I make my life more full of Pain.
Maybe I just want to be on the road again...?




Bunden vers av Mim
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-16 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim