Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oavhängighetsförklaringen hos mig själv!

Hur troligt är det att du kommer att kunna skriva EN bok?
Inte speciellt troligt, då du alltid har planer på det, och det inte blir av.
Att ha planer att göra, och göra är två olika saker, men ändå hör de ihop.
Du har nått långt.
Självinsikt.
Själv...
Insikt?
Gör dig själv inte dummare än du är...
Det måste finnas en balans mellan att kritisera, (inte gå så långt som att döma sig själv)(Observera skillnaden, gå så långt som att skriva en bok om det).

Skillnaden som gör skillnaden, kanske är att mestadels av dina tankar är goda, och någon tanke kanske är oavhängig?

(Det är så skönt att knappra på tangenterna)(Obs! Ej att förväxla med, att knapra på tangenterna. Ds)




Bunden vers av Mim
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-16 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim