Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


gråvädrens tid


en flock himmelsfår betar över horisonten
regnet sjunger skapar musik .

ur stuprörens sommarhorn ljuder en melodi
med sin mun spelar bläckblåsaren mot plåten
och i strömmar sköljer tvätten bort

nyfödd öppnar gryningen sitt ansikte


en utslagen blomma lyser eldröd i dunklet
toner ur hudens lyster




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2018-08-16 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP